Wonen in Waddinxveen

CottageBuiten ligt op een unieke locatie. Dicht bij het polderlandschap en ook vlak bij het oude centrum van Waddinxveen. Het karakter is landschappelijk met in de omgeving veel groen en water. Een gemeente op de overgang tussen stad en het Groene Hart. Wat een weelde!
Het dorpse karakter en de gemoedelijke sfeer, de rust en de ruimte zijn elementen die de kwaliteit van leven bevorderen. Het is een plek waar de lokale gemeenschap floreert en scholen, sportverenigingen, buurthuizen, winkels en restaurants voorhanden zijn.

Goede verbindingen
De centrale ligging in het Groene Hart en de gunstige verbindingen met de grote steden is Waddinxveen een aantrekkelijke woonplaats voor forensen die in de regio hun werkkring hebben. Waddinxveen ligt direct aan de autosnelwegen A12 (Utrecht-Den Haag) en A20 (Rotterdam-Gouda). Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam zijn met de auto en openbaar vervoer relatief snel bereikbaar.
Waddinxveen heeft maar liefst drie stations met frequente dienstregeling. Daarnaast zijn er diverse busverbindingen en kunt u gebruik maken van de GroeneHartHopper. Een praktische aanvulling op het reguliere openbaar vervoer in de regio. De Hopper brengt u van deur tot deur. Een soort taxi maar dan anders.

Cottage Buiten

10 redenen om in Waddinxveen te wonen:
1. Gelegen in het Groene Hart
2. Dorps karakter met rijke cultuur
3. Groene, gezonde omgeving
4. Volop ruimte om te spelen
5. Mooie wandel- en fietsroutes
6. Brede keus in kinderopvang en scholen
7. Groot aanbod winkels, restaurants, recreatie
8. Gezellig verenigingsleven
9. Elke vrijdag markt met 25 speciaalzaken
10. ‘Veel te doen, alles dichtbij’